+ Start a Discussion
akash_dev__cakash_dev__c 

Trailhead Challenge Error reference error id: LVROSXAB

Hi Everyone,

I am trying to complete my superbadge of  Einstein Analytics and Discovery Insights Specialist and facing the error : 

There was an unexpected error while verifying this challenge. Usually this is due to some pre-existing configuration or code in the challenge Org. We recommend using a new Developer Edition (DE) to check this challenge. If you're using a new DE and seeing this error, please post to the developer forums and reference error id: LVROSXAB

Please help me to solve it.

User-added image

Any help would be highly appreciated.

Regards,
Akash Garg
NagendraNagendra (Salesforce Developers) 
Hi Akash,

Sorry for this issue you are facing.

May I request you please confirm if you are using a brand new developer org in order to validate this challenge, if not then I would suggest you create a brand new org and give a try which should probably do the trick.

If you are using a brand new developer org then please double check that your org doesn't have a namespace enabled. If that doesn't help please give a try by restarting the batch.

If the problem continues,  log out of all accounts and log in once again in a different browser by clearing the cache and cookies which should probably do the trick.

For more information please refer to below link from the success community with a similar discussion. Hope this helps.

Kindly mark this as solved if the reply was helpful so that it gets removed from the unanswered queue which results in helping others who are encountering a similar issue.

Thanks,
Nagendra
akash_dev__cakash_dev__c
Hi Nagendra ,

thanks for the info and I have found the trin around for that. It was actualy a problem with my challenge n it's working.

Regards,
Akash 
Deepali KulshresthaDeepali Kulshrestha
Hi Akash,

There will be a step missing.
No need to create a new Developer Edition just check that you've well configured your challenge.

This error comes when something is wrong and missing. Firstly check all things and I think something you have missed or you have done wrong things. 

For More check here:
https://developer.salesforce.com/forums/?id=906F0000000AzQdIAK

I hope you find the above solution helpful. If it does, please mark as Best Answer to help others too.

Thanks and Regards,
Deepali Kulshrestha