+ Start a Discussion
Aaron RuderAaron Ruder 

Trailhead Error ID: FNJYPQBK

Error ID: RPAFOKOJ , Tried completing Visualize Your Data lesson from Create Reports and Dashboards for Sales and Marketing Managers Modules  in several different new enviroments. still getting the following error message with a changing error ID everytime: 

There was an unexpected error while verifying this challenge. Usually this is due to some pre-existing configuration or code in the challenge Org. We recommend using a new Developer Edition (DE) to check this challenge. If you're using a new DE and seeing this error, please post to the developer forums and reference error id: FNJYPQBK
Best Answer chosen by Aaron Ruder
NagendraNagendra (Salesforce Developers) 
Hi Aaron,

Sorry for this issue you are facing.

May I request you please confirm if you are using a brand new developer org in order to validate this challenge, if not then I would suggest you create a brand new org and give a try which should probably do the trick.

If you are using a brand new developer org then please double check that your org doesn't have a namespace enabled. If that doesn't help please give a try by restarting the batch.

If the problem continues,  log out of all accounts and log in once again in a different browser by clearing the cache and cookies which should probably do the trick.

Hope this helps.

Kindly mark this as solved if the reply was helpful so that it gets removed from the unanswered queue which results in helping others who are encountering a similar issue.

Thanks,
Nagendra

All Answers

NagendraNagendra (Salesforce Developers) 
Hi Aaron,

Sorry for this issue you are facing.

May I request you please confirm if you are using a brand new developer org in order to validate this challenge, if not then I would suggest you create a brand new org and give a try which should probably do the trick.

If you are using a brand new developer org then please double check that your org doesn't have a namespace enabled. If that doesn't help please give a try by restarting the batch.

If the problem continues,  log out of all accounts and log in once again in a different browser by clearing the cache and cookies which should probably do the trick.

Hope this helps.

Kindly mark this as solved if the reply was helpful so that it gets removed from the unanswered queue which results in helping others who are encountering a similar issue.

Thanks,
Nagendra
This was selected as the best answer
Aaron RuderAaron Ruder
Thanks, Nagendra. I was using Sandboxes not DE. I completed the badge in a New DE in firefox with a cleared cache instead of Chrome. Did the trick!