+ Start a Discussion
Charni WigginsCharni Wiggins 

Launch a flow from button on vf page - works but not via public profile (for sites)

I'd like to launch a flow from a button on a vf page... it seems to be working when look at the page fusing the vf url (when logged into sf), but when I look at the site url, where I am using the public profile, I get the following error... I have seen this error for field permissions where I just need to grant the public profile the read access, is there an equivalent flow permission I need to give to the public profile to fix this?
User-added image
Charni WigginsCharni Wiggins
Update: I checked the 'Run Flow' permission on the public profile but I am still receiving this error! 
Khan AnasKhan Anas (Salesforce Developers) 
Hi Charni,

Greetings to you!

Please refer to the below links which might help you further with the above issue.

https://help.salesforce.com/articleView?id=000331186&type=1&mode=1 (https://help.salesforce.com/articleView?id=000331186&type=1&mode=1)

https://salesforce.stackexchange.com/questions/33547/authorization-required-error

http://www.tgerm.com/2010/10/debugging-sites-authorization-required.html

https://salesforce.stackexchange.com/questions/163247/salesforce-sites-authorization-required-error-for-even-an-empty-page

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.216.0.salesforce_vpm_guide.meta/salesforce_vpm_guide/vpm_distribute_external_vf.htm

I hope it helps you.

Kindly let me know if it helps you and close your query by marking it as solved so that it can help others in the future. It will help to keep this community clean.

Thanks and Regards,
Khan Anas