+ Start a Discussion
FastSnailFastSnail 

eclipse ide not refreshing since last week in SandBox. Prod OK

Hello everyone,
I still use Eclipse IDE, Neon 3 V4.6.3. Since last week, it does not longer 'Refresh from server' in my SandBox instance. Strangely enough, I can still create a new project in SandBox and it fetches all the elements fine (Classes, Triggers, ...) which are brought into the project, but it fails in getting the code / refreshing the elements, therefore the project fails.
It still works perfect on Production instance.
I am in the process of migrating to VS Code, but I find it less friendy than Eclipse.
how can I get IDE to work a little longer?
Thanks in advance for your help,
Jerome
Best Answer chosen by FastSnail
VinayVinay (Salesforce Developers) 
Hi,

Unfortunately,  The Force.com IDE is no longer available and supported.

Please find more details below

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.eclipse.meta/eclipse/ide_getting_started.htm

Hope above information was helpful.

Please mark as Best Answer so that it can help others in the future.

Thanks,
Vinay Kumar

All Answers

VinayVinay (Salesforce Developers) 
Hi,

Unfortunately,  The Force.com IDE is no longer available and supported.

Please find more details below

https://developer.salesforce.com/docs/atlas.en-us.eclipse.meta/eclipse/ide_getting_started.htm

Hope above information was helpful.

Please mark as Best Answer so that it can help others in the future.

Thanks,
Vinay Kumar
This was selected as the best answer
FastSnailFastSnail
Well, thanks for the really quick reply.
All the best,
Jerome