+ Start a Discussion
GAURAV SETHGAURAV SETH 

Missing Tile Menu images in migrated community.

Missing Tile Menu images in migrated community. I can see those images in contentassets folder but not able to see in community.When I naviate to navigation item and went to Tile Menu-then can not see those images.

Can someone please help ? I am using package.xml for migration.
VinayVinay (Salesforce Developers) 
Hi Gaurav,

To make the images in the tile menu viewable by guest community users, enable Let guest users view asset files and CMS content available to the community in Workspaces | Administration. Then, give read access to Documents.

Review below link for more information.

https://help.salesforce.com/articleView?id=rss_tile_menu.htm&type=0

Hope above information was helpful.

Please mark as Best Answer so that it can help others in the future.

Thanks,
Vinay Kumar
GAURAV SETHGAURAV SETH
Hi Vinay,

Thanks for your response.
I set the preference selected for "Let guest users view asset files and CMS content available to the community" in my scratch org

and give access to "Documents" Object in my scratch org but still Tiles Menu are not showing up.

DO we need to add something in package.xml and push the code.

Thanks,
Gaurav Seth
 
VinayVinay (Salesforce Developers) 
Hi Gaurav,

Do you see similar issue with salesforce users or only with community users?

Can you try removing images and upload them again.

Hope this should work.

Thanks,
Vinay Kumar
GAURAV SETHGAURAV SETH
It is happening for all users. I have migrated code using package.xml and created scratch org.
That scratch org do not show those tile images.
When I wen to builder, I can see Tile Menu items but no images are there.

Thanks,
Gaurav Seth