+ Start a Discussion
Sean ClarkSean Clark 

An unhandled fault has occurred in this flow - Error ID: 1862147452-6502 (757189606)

Hi Guys,

I have created a process builder to update a date field on a custom object when the date field on a contact is greater than the date field on the custom object. When i update the date field within the contact page to be greater than on the custom object, the field on the custom objhect doen't update and when i go to edit the record i recieve the below Error. 

We can't save this record because the “Candidate Tracker Contact Update” process failed. Give your Salesforce admin these details. <b>An unhandled fault has occurred in this flow</b> An unhandled fault has occurred while processing the flow. Please contact your system administrator for more information. Error ID: 1862147452-6502 (757189606)

Would greatly appriciate any help with this!
Khan AnasKhan Anas (Salesforce Developers) 
Hi Sean,

Greetings to you!

You should receive an email after getting this error onscreen, and the email will contain more details about the error. Check that and see if it offers any clues about the problem.

The only way to troubleshoot is to enable the Debug Log in Salesforce for the Hubspot user, and let it try to sync again. Then, you can review the Debug Log and see specifically what went wrong.

Please refer to the below links which might help you further with the above issue.

https://help.salesforce.com/articleView?id=000206384&type=1

https://success.salesforce.com/answers?id=9063A000000l1yp

https://salesforcesidekick.com/2016/09/26/how-to-troubleshoot-visual-flow-process-builder-with-fault-emails/

https://help.salesforce.com/articleView?id=vpm_troubleshoot_email.htm&type=5

I hope it helps you.

Kindly let me know if it helps you and close your query by marking it as solved so that it can help others in the future. It will help to keep this community clean.

Thanks and Regards,
Khan Anas
Sean ClarkSean Clark
Hello Khan, 

Thank you very much! I have managed to resolve my issue but now have another issue with the process builder.

Many thanks,
Sean