+ Start a Discussion
Michael D.Michael D. 

Platform App Builder Certification Maintenance (Winter ’19) - I am sure it`s correct, but I get an error message

Hello,

I tried to complete the unit named as "Platform App Builder Certification Maintenance (Winter ’19) > Get Hands-on with Lightning Pages".

I am sure everything is fine. I mean, it`s very easy. But I get this error message: "The 'List View' standard component doesn't appear to be configured correctly. Double-check the instructions".

The only idea I have why it`s not working is because I did not use the standard view named as "All Open Leads". I deleted it one day so I needed to create a new one with the same name. 

Has someone an idea or the same problem? Thanks in advance.
Best Answer chosen by Michael D.
AadryanAadryan
Hi Michael,
I had the same issue as yours. I created a view "View Unique Name:" =  "AllOpenLeads" and used that view. 
I would suggest try creating a new view with this API name. Incase you are unable to create as it exists, then find that list view and use it. Should be fine.
Regards

All Answers

Michael D.Michael D.
Here are two screenshots. This looks fine to me.

User-added image
Michael D.Michael D.
And the 2nd one:
User-added image
AadryanAadryan
Hi Michael,
I had the same issue as yours. I created a view "View Unique Name:" =  "AllOpenLeads" and used that view. 
I would suggest try creating a new view with this API name. Incase you are unable to create as it exists, then find that list view and use it. Should be fine.
Regards
This was selected as the best answer
Michael D.Michael D.
Thank you Aadryan! If we ever meet in real life, I'll buy you a beer! It actually works when there are no underscores in the API name.

@Salesforce: I couldn't complete the exercise (which I must complete to keep my certification) because there are underscores in the API name of the view?! The underscores are automatically set when you name the view exactly as specified in the exercise! Sorry, but this is annoying! 
Larko VupseLarko Vupse
Thanks for rasing the issue of these topic even I was facing kind of similar issue on following websites:
1. https://pandahelper.biz/
2. https://9apps.pro/
3. https://appvalley.biz/

It did help to get solved :)

Regards,
Larko Vupsem

 
jaw999jaw999
I tried the workaround of creating an AllOpenLeads and was told the view already exists.
Thomas John 2Thomas John 2
You can contact me for any help and exact questions and answers for the latest Winter 20 certifications at salesforcecertguide2018[at]gmail.com