+ Start a Discussion
dcwdcw 

Line feed now causing "\n" to appear

Before 28-Feb 2008 21:00EST line feeds in Custom Button URLs were treated as documentation only.
After that time they are being processed as valid codes.  This has invalidated all code associated with custom buttons.
 
Our original code:

https://na3.salesforce.com/a00/e?

retURL=%2F{!Contact.Id}

&CF00N50000001Z7Nk={!Contact.Name}

&CF00N50000001Z7Nk_lkid={!Contact.Id}

&00N50000001ZKbf={!Contact.MailingStreet}

&00N50000001ZKbk={!Contact.MailingCity}

&00N50000001ZKbp={!Contact.MailingState}

&00N50000001ZKbz={!Contact.MailingPostalCode}

&00N50000001ZKbu={!Contact.MailingCountry}

&CF00N50000001Z7Mh={!Account.Name}
 
Line feeds for each fields were included to make it easier to read.  Now the line feeds are interpreted as "\n" and the code no longer works.  Removing the line feeds does return the button to its intended functionality.
 
When will this problem be corrected?  We do not want to change all of our existing code.
 
 
dhubbarddhubbard
We are having the same problem, it's causing errors that are becoming troublesome. Any work around ideas would be appreciated. Better yet would be a quick fix.
KBowenKBowen
I was having the same issue. Just do as dcw suggests and remove the
carriage returns/line feeds between each line. It worked for me.
MVJMVJ

We had the same issue.  Was able to identify issue pretty fast and fixed it in a matter of minutes but would love to know what SFDC is doing to address the issue.