+ Start a Discussion
the_wolfthe_wolf 

Problem with Flash in Visualforce page

Hi all,

 

i have a complete flash object (named main2.swf, which views 3 random pictures) in an html page (local host).

 

I want to copy this flash in a visualforce page in my sandbox org, but there are more problems.

 

I think the main problem is probably the different source, the file associated with the "main2.swf" (XML file , image folder and ActionScript files) is all in a zip Static Resource file.

 

There is the code in html:

 

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
     codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0"
     width="400" height="200" id="main2" align="middle">
   
    <param name="allowFullScreen" value="false" />
    <param name="movie" value="{!URLFOR($Resource.Flash_sito,'Optimist/main2.swf')}" />
    <param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <embed src="{!URLFOR($Resource.Flash_sito,'Optimist/main2.swf')}" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="400" height="200"
     name="main2" align="middle" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
     pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

</object>

 

I also tryed to change the tag object into <apex:flash> but i don't see any results...

 

<apex:flash src="{!URLFOR($Resource.Flash_sito,'Optimist/main2.swf')}" width="400" height="200" />

 

What should I do more?

 

Thanks in andvance for help!

Message Edited by the_wolf on 08-25-2009 08:48 AM