+ Start a Discussion
Keith654Keith654 

Problem using site templates

I have a few pages in a managed package created for a site. I was including the site template in my managed package and when the managed package was installed and hooked up to the site the pages worked. But when I try to use the pages with the site template that is in the org that the managed package is installed into (so that the template can be customized) I always get the "Authorization Required" page.

 

This is what one of my managed package pages looks like:

 

<apex:page showheader="false" standardstylesheets="true">
    <apex:composition template="{!$Site.Template}">
        <apex:define name="body">
            <!-- Content goes here. Even failes with just static text output here. -->
        </apex:define>
    </apex:composition>
</apex:page>

 

I have seen and acted upon the posts about checking the CRUD security and FLS and about enabling Visualforce page and class access for the site with no success.

 

There are these two posts that may be relevant:

 

Any insights appreciated.

 

Thanks,

Keith

Pradeep_NavatarPradeep_Navatar

In my opinion you are doing some mistake in site settings.

 

Check all field level security and page enabled setting to get your own  (custom) site template page.I am also using this code but this is not giving any authorization required page. This issue might be related with the namespace.

 

Try this <apex:composition template="namespace__TemplatePageName">

 

Hope this helps.