+ Start a Discussion
IvarIvar 

Ideas not visible in sites

Hi all.

 

I am creating a small test just to try to use Visualforce and Sites to generate an RSS feed of Ideas in our organization. Everything seems to be working well within the development organization and when I load up the visualforce page from within salesforce it renders properly.

 

When I access it through the site I created it only shows the rss header and description information but displays an empty list of Ideas.

 

I have gone through the Public Access Settings for the site and made sure the Site's profile has read access to Ideas, and additionally made sure through Field Level Security that it again has read access to all fields on Ideas.

 

Still nothing displays.

 

The output from within the visualforce page itself is something like this:

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> 
    <rss version="2.0"> 
        <channel> 
            <title>Ideas</title> 
            <description>The 5 most recent ideas</description> 
            <link>http://www.salesforce.com</link> 
                <item> 
                    <title>Test 1</title> 
                    <description>This is test number 1</description> 
                    <link>http://emea.salesforce.com/087P00000000GtoIAE</link> 
                </item> 
                <item> 
                    <title>Test 2</title> 
                    <description>This is test 2 </description> 
                    <link>http://emea.salesforce.com/087P00000000GttIAE</link> 
                </item> 
        </channel> 
    </rss>

but from the site it looks like this:

 

 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> 
    <rss version="2.0"> 
        <channel> 
            <title>Ideas</title> 
            <description>The 5 most recent ideas</description> 
            <link>http://www.salesforce.com</link> 
        </channel> 
    </rss>

 

 

 Does anyone have a clue as to why this might be happening?

 

Regards,

Ivar