+ Start a Discussion
jordanmjordanm 

$flow.CurrentDate showing incorrect date/time?

Hello,

 

Has anyone tried calling the $flow.CurrentDate system variable in flows? This actually seems like a bug. Regardless of what time you invoke the function, it ALWAYS returns 7:00 PM of the PREVIOUS day.

 

Is there a setting or way to fix this?

RajaramRajaram

Are you still experiencing this? If so, please log a case with support

salvatoreovlassalvatoreovlas

Hi All,

have you found a solution for this issue? As I'm facing the same problem.

 

Regards

Salvatore.

jordanmjordanm

Please report it as a bug. I will do the same. I forgot to do this until you just posted a reply in this thread :) And no, it isn't fixed but I had just converted it to a Date field instead of DateTime, which seems to work OK.

salvatoreovlassalvatoreovlas

HI,

At the end i managed it via an Apex Service Class, into which I could r havfe the proper Type Datetime, but I think a trigger in my case would be the best solution though.

It should be reported them that the datatypes inside the flows are not enough for all the needs.

Regards

Salvatore

TheAnalyst73TheAnalyst73

Hi.

 

Looks like this bug might have been fixed in the upcoming Winter 13 release.  We've just tested it and it returned the correct date.

MichaelBurtonMichaelBurton

I'm still getting the same error today

brentdowney.ax1325brentdowney.ax1325

I have been getting the same error on a flow and found out that it is because I am trying to populate the date/time field on the event with a date field. Here is the knowledge article from Salesforce which explains why this is happening. I can't seem to find a solution however so if anyone has recommendations, please let me know!

 

http://help.salesforce.com/apex/HTViewSolution?id=000126943&language=en_US

BuenodpBuenodp
This problem seems to still be there since Dec 2011.  Anyone from SFDC care to focus on this ?
Inna KersmanInna Kersman
We're 2019 and I've just stumbled upon the same thing. Lovely...
SFBuilders.CoSFBuilders.Co
It looks like it is only returning the Server datetime; not the org's datetime. Big flaw here Salesforce!!!!