+ Start a Discussion
OcoBriOcoBri 

Cannot connect Eclipse to Developer org

I'm trying to copy some custom objects out of a developer org and into my Production org.  In order to do so I read that I have to use the IDE.

I just installed the latest versions of Java Runtime Environment and Eclipse and then installed the Force IDE inside that (huge pain in the ass btw).  When I try to make a new Force.com project, I enter my login credentials, but get this error:

User-added image


I've tried resetting my security token, checked my user permissions, combining password with token, etc, but always get the same error.  The development org was created less than a month ago.  I saw a few similar topics but none of them were answered satisfactorily.

How can I connect?
Thanks
Best Answer chosen by OcoBri
AshwaniAshwani
You Eclipse IDE has been upgraded to version 31 and the organisation to which you trying to create force.com project support version 30 only. So it is an expected issue. You have to either wait for upgrading organization or downgrade the eclipse plugin to v30.0

All Answers

Jim JamJim Jam
This might help explain your issue..

http://salesforce.stackexchange.com/questions/42053/force-com-ide-unwilling-to-create-new-project 
OcoBriOcoBri
How do I revert to an earlier version?
AshwaniAshwani
You Eclipse IDE has been upgraded to version 31 and the organisation to which you trying to create force.com project support version 30 only. So it is an expected issue. You have to either wait for upgrading organization or downgrade the eclipse plugin to v30.0
This was selected as the best answer
AshwaniAshwani
Uninstall current plugin and install new plugin by: http://www.adnsandbox.com/tools/ide/install/