+ Start a Discussion
vinothvinoth 

Issue: Single sign on(sso)- from third party to salesforce

Hi, 
I am trying to login salesforce community, when i login the third part site.
For this i have created
1.Auth. Provider as open ID connect by giving value for customerkey, enpointURLs, customsecretes and all.
2. copy past the Test-Only Initialization URL in browser.
3. Given USer name and password in third party login page
4. After that i am getting following error:
              Error:There was a problem with your authentication attempt. Please try again. If you continue to encounter problems, contact your administrator.
           URL:hostname//_nc_external/identity/sso/ui/AuthorizationError?ErrorCode=No_Oauth_Token&ErrorDescription=Empty+Response


Giude me to get rid of this issue, tried in many ways like , created Connected App, Update Remote site setting etc. But No Luck. 
Hi, 
I am trying to login salesforce community, when I login the third part site. 
For this I have created 
1.Auth. Provider as open ID connect by giving value for customerkey, enpointURLs, customsecretes and all.
2. Copy past the Test-Only Initialization URL in browser.
3. Given User name and password in third party login page
4. After that I am getting following error:
              Error: There was a problem with your authentication attempt. Please try again. If you continue to encounter problems, contact your administrator.
           URL:hostname//_nc_external/identity/sso/ui/AuthorizationError?ErrorCode=No_Oauth_Token&ErrorDescription=Empty+Response

Guide me to get rid of this issue, tried in many ways like , created Connected App, Update Remote site setting etc. But No Luck. 
 
krishnarao dokkakrishnarao dokka
Hi vinoth,
have u got exact answer urelated your post please help me 
Nilotpal RoyNilotpal Roy
Hi,
Please see this below documentation to check whether you have configured properly
https://help.salesforce.com/articleView?id=sso_provider_openid_connect.htm&language=en_US (http://​https://help.salesforce.com/articleView?id=sso_provider_openid_connect.htm&language=en_US)