+ Start a Discussion
John Neilan 2John Neilan 2 

404 Error Due to “logo180.png”

Hello,

I have a Visualforce page with a custom button that calls JavaScript to execute a script. When I click the button, I get a 404 Error (Not Found) error. Apparently, this is due to an SFDC resource called "logo180.png". It seems this is a known issue that occurs by design to prevent malware. However, it prevents by button from working on my VF page. Does anyone know how I can avoid this?
 
<apex:page standardController="Engage_Short_Form__c">

<script type="text/javascript" src="/apex/dsfs__DocuSign_JavaScript"></script>
<script type="text/javascript">
    function sendViaDocuSign() {
        var CRL = ''; 
        var DST = ''; 
        var CES = '';
        CRL = 'Email~{!JSENCODE(Engage_Short_Form__c.Partner_Email__c)};FirstName~{!JSENCODE(Engage_Short_Form__c.Partner_Contact_First_Name__c)};LastName~{!JSENCODE(Engage_Short_Form__c.Partner_Contact_Last_Name__c)};Role~Signer1,Email~jneilan@outbrain.com;FirstName~John;LastName~Neilan;Role~Signer 2'; 
        DST = '0E9AB63C-62C0-4D01-B91A-E58849B7B573'; 
        CES = 'Insertion Order signature request for {!JSENCODE(Engage_Short_Form__c.Partner_Legal_Name__c)}';
        window.location.href = "/apex/dsfs__DocuSign_CreateEnvelope?DSEID=0&STB=1&SourceID={!Engage_Short_Form__c.Id}&LA=0&CRL="+CRL+"&DST="+DST+"&CES="+CES; 
    }
</script>



   <apex:form >

            <center><button class="btn" onclick="sendViaDocuSign()">Send via DocuSign</button></center>

 
Best Answer chosen by John Neilan 2
John Neilan 2John Neilan 2
Thanks James.  I figured out if I added return false; to my onClick, the button works!  Thanks,

All Answers

James LoghryJames Loghry
Since you're using a visualforce page, you might be able to hide the error by setting standardstylesheets="false" showheader="false" and sidebar="false".

If that doesn't work, you're going to have to ignore the error.  I'm fairly certain that your defective button is not due to the 404 thrown by Salesforce.
John Neilan 2John Neilan 2
Thanks James.  I figured out if I added return false; to my onClick, the button works!  Thanks,
This was selected as the best answer