+ Start a Discussion
Jacob W LandisJacob W Landis 

Security Superbadge Managed Package Install

I'm experiencing a signficant delay when attempting to install the managed package to complete the Security Superbadge -- over 45 minutes and no email marking completion or evidence the component(s) have installed.  I think it's just an Apex class so flagging in case there's a systemic issue.
Best Answer chosen by Jacob W Landis
Parker EdelmannParker Edelmann
Yes, it is just an Apex class. You wouldn't happen to be on the na35 instance, would you? Here's a thread in the Success Community about it, however, it concerns the Lightning Experience Superbadge instead: https://success.salesforce.com/0D53A00002o2gmT
If it was due to a service disruption, I think everything should be back to normal.

All Answers

Gregg Ziliani 6Gregg Ziliani 6
Im having the same issue this morning.
Parker EdelmannParker Edelmann
Yes, it is just an Apex class. You wouldn't happen to be on the na35 instance, would you? Here's a thread in the Success Community about it, however, it concerns the Lightning Experience Superbadge instead: https://success.salesforce.com/0D53A00002o2gmT
If it was due to a service disruption, I think everything should be back to normal.
This was selected as the best answer
Jacob W LandisJacob W Landis
Looks like it's now working.  I was on NA35 -- thanks Parker.
Parker EdelmannParker Edelmann
No problem! It appears to have cleared up yesterday afternoon from what I'm told.
Parker EdelmannParker Edelmann
Just an update on the situation for anyone else viewing this discussion, the issue has not been solved completely, but a workaround is available here: https://success.salesforce.com/0693A000005u3aU (posted on this thread: https://success.salesforce.com/0D53A00002ox0xB)