• eto
  • NEWBIE
  • 130 Points
  • Member since 2008

  • Chatter
    Feed
  • 5
    Best Answers
  • 0
    Likes Received
  • 0
    Likes Given
  • 14
    Questions
  • 40
    Replies

Hi All,

Does anyone know how can I deploy from Sandbox to production?

I searched Change-Sets and tried to use Eclipse and even the meta-data API but could not deploy it to production.

Does any one know how to deploy assignment rule?

 

Thank you for your help,

 

I've started to use CSS to generate headers and footers for my visualforce pdfs, as below:

Code:
@page
{
 @top-right
 {
  content: "My Header";
 }
 @bottom-right
 {
  content: "My Footer";
 }
}

 
Is it at all possible to generate these headers and footers from information in my controller? So, for example, I can add the name of a record in my page header.  I've noticed in CSS3 you can use 'string-set' but this doesn't seem to work (or I don't know how to work it properly).

Anyone have any insight into this?

I have a pagebutton on the detail view of e.g. an Opportunityy. This button should pass a currency or a number value to an apex webservice method. In my example, I just take the AMount field.

 

The system however always sends a full string to the method, never a decimal (what I would have had expected).Typical error then is: {faultcode:'soapenv:Client', faultstring:''$235,000.00' is not a valid value for the type xsd:decimal', }

 

Any idea how I can pass a currency/number field from a button to the Apex method without it being converted to a formatted string?

 

Button:

{!REQUIRESCRIPT("/soap/ajax/20.0/connection.js")}
{!REQUIRESCRIPT("/soap/ajax/20.0/apex.js")}

result = sforce.apex.execute("DummyClass","convertNumber", {value:"{!Opportunity.Amount}"});
alert(result);

 Webservice class:

 

global with sharing class DummyClass {

	WebService static String convertNumber(Decimal value) {
		return 'did apply some magic to ' + String.valueOf(value);
	}

}

 

  • July 14, 2011
  • Like
  • 0

Hi,

 

I have a batch apex class which shall generate PDFs and attach them to an object.

 

However wehenever I run the job, all generated Attachments contain a simple HTML-page which redirects to the login-page of SF. This is the same redirect page which is generated, when one tries to jump to a SF-page but is not yet logged in.

 

Is that a bug, a missing feature or should it work?

 

I already figured out that asynchronous methods have the same problem.

 

any help is appreciated.

 

Ingo

  • December 02, 2009
  • Like
  • 0

Images in PDF attachment of a Visualforce email Template are missing in time based workflows or when called from @future method:

 

I have a VF email template which references images from a static resource. This works perfectly, if I send the email from workflow rule, except for, if it is a time based workflow or if the workflow is a result of a change made in a @future apex method.

 

The email is still sent out, but all images are missing and are replaced by the standard VF-icon for missing images.

 

Easy Steps to reproduce:

 

1. create a simple VF email with PDF attachment

 

 

<messaging:emailTemplate subject="BugTest" recipientType="Contact">
<messaging:htmlEmailBody >
Body
</messaging:htmlEmailBody>

<messaging:attachment renderAs="pdf" filename="bugTest.pdf">
<img src="{!URLFOR($Resource.pdfLogo)}"/>
</messaging:attachment>

</messaging:emailTemplate>

 

2. create a method which uses the template (replace the IDs with IDs from your org)

 

 

@Future

public static void sendBuggyMails() {
Messaging.SingleEmailMessage email = new Messaging.SingleEmailMessage();
email.setTargetObjectId('003S0000004qO5I');
email.setTemplateId('00XS0000000QN6W');
Messaging.sendEmail(new Messaging.SingleEmailMessage[] { email });
}

 

3. Call the @future.method e.g. from execute anonymous

 

==> you receive an email with a PDF attachment but without the image

 

4. Remove the @future annotation and call the method again

 

==>  you receive an email with a PDF attachment including the image

 

 

The same issue happens, when the email is sent from a time based workflow, or from a workflow which was triggered from a @future-method.

 

 

Is this a bug or am I doing something wrong here?

 

 

Ingo

 

 

 

 

 

 

  • November 03, 2009
  • Like
  • 0

Hi,

 

I try to update the workflows from our sandbox to live environment, however the update for a specific object always fails and there is no real hint what's wrong.

 

When I validate the deployment, I get the following error:

 

 

*** Deployment Log ***
Result: FAILED
Date: August 14, 2009 2:02:00 PM CEST

# Deployed From:
Project name: xxx Sandbox
Username: xxx
Endpoint: test.salesforce.com

# Deployed To:
Username: xxx
Endpoint: www.salesforce.com

# Deploy Results:
Name: workflows/Neuschaltung__c.workflow
Action: NO ACTION
Result: FAILED
Problem: This Unique Name already exists. Please choose a unique name.

 

The section '# Deploy Results' repeats about 12 times.

 

I can't imagine why the system refuses due to "Unique name already exists". As far as I understand, the unique name must be identical on sandbox and live to identify the workflow and replace it by the updated version form sandbox. I also checked the meta-information contained in the Force.com IDE project and I can't see any (obvious) difference.

 

Is there anything I miss, which prevents me from updating my workflows in live environment?

 

I already contacted SF support, however they refused 'support for custom objects' (well ... actually I don't have an idea why an undocumented meta api error message is related to a custom object) so I hope someone here can give me a hint on what this error means.

 

any help is appreciated.

 

Thanks

Ingo

 

 

 

  • August 18, 2009
  • Like
  • 0

Hi,

 

I'm using the Detail View in a page without rendered header. Everything works fine, except that the color for the horizontal bars are black (instead of using e.g. green when I allow the headers) and that I can see the (?) behind the labels of fields, but I don't get the helptext as a mouseove.

 

This is the code I use for the page:

 



<apex:page showHeader="false" standardStylesheets="true" tabStyle="Account">
<apex:detail id="detailView" subject="{!$CurrentPage.parameters.id}" relatedList="false" title="false"/>
</apex:page>



I tried every combination of arguments for the page element, but I have no success to get the same look and feel of this detail view.

 

Any idea what I can do to 'enable' the hovers and maybe even the right color for the horizontal bars?

 

I tried this in different orgs on diefferent objects, and it's always the same :-/

 

Looking forward to some help

Ingo

  • August 11, 2009
  • Like
  • 0

I always get a NullPointerException in a @future-method when calling getContent. Here is a really easy example on how to reproduce this:

 




@future
public static void futureTest(){

System.debug('############################################FUTURE');

PageReference pdfPage = new PageReference( '/apex/test' );
//pdfPage.getParameters().put('id',billId);

System.debug(pdfPage);

Blob pdfblob = pdfPage.getContent(); //throws java nullpointer exception

}






<apex:page >
<!-- Begin Default Content REMOVE THIS -->
<h1>Congratulations</h1>
This is your new Page
<!-- End Default Content REMOVE THIS -->
</apex:page>



I tried to call it from a Button, which calls Apex code and from the execute anonymous feature in Eclipse. In both cases i get the Nullpointer.

 

Seems more to be a bug. If it's a non documented restriction I would expect to receive a apex exception instead of a java nullpointer.

 

Or am I missing something?

 

 

  • June 09, 2009
  • Like
  • 0

As far as I understand, I have to use "execute anonymous" from the Force.com IDE and set the Log category to "Callout".

 

However,the result then is identical to what I would get when setting the Log category to "Apex Code". Actually I can't see any difference between the different categories. Independently from what I set, I get the same output. Actually, I'm quiote sure this is not the expected behaviour, so either I'm doing something wrong or there is a problem with my Eclipse.

 

Any ideas what am I doing wrong here?

Message Edited by eto on 04-21-2009 08:38 AM
  • April 21, 2009
  • Like
  • 0

hi,

 

we tried to create an arabic PDF and thought we succeded. Unfortunately it turned out, the content was written left-to-right and the PDF generator ignores the right-toleft-commands.

 

any ideas on how to enable right-to-left languages in pdf generation?

 

 

 

Here is an example which demonstrates, that RTL is ignored:

 

 




<apex:page renderAs="PDF">

<head>
<style type="text/css">
body{
font-family:Arial Unicode MS;
font-size: 10pt;
}
</style>
</head>

<body>

LTR:
<p>الإقتص:
<br/>1234
</p>

RTL:
<p dir="ltr">الإقتص
<br/>1234
</p>

RTL (CSS):
<p style="direction:rtl;">الإقتص:
<br/>1234
</p>
</body>

</apex:page>


  • March 26, 2009
  • Like
  • 0

hi,

 

we have an arabic client and try to generate a document with both english and arabic content. in our browsers, we can see both languages, however the generated PDF only contains the english content, whereas the arabic content is empty.

 

this happens in both cases, when using arabic text directly (copy paste from a text editor) or when converting the arabic text first to html entities.

 

 

 

is arabic not supported or do we have to instruct the renderer in some special way to support arabic?


 






<apex:page renderAs="PDF">

<head>
<style type="text/css">
@page {
size: 21.0cm 29.7cm;
margin-top: 2.0cm;
margin-left: 0cm;
margin-right: 1.5cm;
margin-bottom: 2cm;
}
</style>
</head>

<body>

Copy paste:<br/>
غير ذلك(الرجاء التوضيح)

<br/><br/>
HTML Entities:<br/>
&#1594;&#1610;&#1585;&#1584;&#1604;&#1603;

</body>
</apex:page>



 

  • March 24, 2009
  • Like
  • 0

(just moved this topic from another board, as it is apex related...)

 

 



I just stumbled upon a problem, when trying to expose a webservice which uses a derived class as a parameter. In that case, SF just exposes all variables of the child class itself, but no variables of the parent class as expected.

 

 




global class WebServiceTestExtension {

global virtual class Parent {
WebService String parentVariable;
}
global class Child extends Parent {
WebService String childVariable;
}

webService static String setParentAndChild(Child c){
return c.parentVariable + c.childVariable;
}
}


results in this wsdl (just an excerpt):

<xsd:complexType name="Child">

<xsd:sequence>
<xsd:element name="childVariable" minOccurs="0" type="xsd:string" nillable="true"/>
</xsd:sequence>
</xsd:complexType>

<xsd:element name="setParentAndChild">

<xsd:complexType>

<xsd:sequence>
<xsd:element name="c" type="tns:Child" nillable="true"/>
</xsd:sequence>
</xsd:complexType>
</xsd:element>

As you can see, any reference to Parent is missing.


Same happens in the other direction, when parsing a WSDL in SF which contains elements, which extend other elements. In this case, the extension is ignored, thus it is not possible to create a valid call to the external webservice. Even if this is a feature, which is not supported, I would expect an error message at least. Or am I missing something?

 




<xs:complexType name="parent">
<xs:sequence>
<xs:element name="parentvariable" type="xs:string"/>
</xs:sequence>
</xs:complexType>
<xs:complexType name="child">
<xs:complexContent>
<xs:extension base="tns:parent">
<xs:sequence>
<xs:element name="childvariable" type="xs:dateTime"/>
</xs:sequence>
</xs:extension>
</xs:complexContent>
</xs:complexType>

In this case in the respective Child class, there will be no reference to the parent.
  • February 24, 2009
  • Like
  • 0

When using table headers and footers in a pdf, I'd like these headers and footers to be repeated on every page (as outlined in the w3c html spec), however the renderer does ignore this and only include one header at the beginning and one footer at the end of the table. (see code below)

 

Any idea how this can be activated? Or is this an unsupported feature?

 

Help would be highly appreciated to allow creation of e.g. quotes with dynamic content.

 

 

(http://www.w3.org/TR/REC-html40/struct/tables.html#edef-TFOOT  --> "When long tables are printed, the table head and foot information may be repeated on each page that contains table data.")

 



<table border="1" rules="groups">
<thead>
<tr>
<th>
HEADER
</th>
</tr>
</thead>
<tfoot>
<tr>
<td>FOOTER</td>
</tr>
</tfoot>
<tbody>
<tr><td>Line 1</td></tr>
.
.
.
<tr><td>Line 100</td></tr>
</tbody>
</table>


  • January 28, 2009
  • Like
  • 0

Seems like the renderer does not really like elements outside their borders ;-)

 

(you can use fixed or absolute positioning)

 

 

This simple code results in an internal server error:

 



<apex:page showHeader="false" renderAs="pdf" >

<div style="position: relative; top: -1cm;">
CRASHED
</div>
</apex:page>


 

While this one works without problems:



<apex:page showHeader="false" renderAs="pdf" >

<br/><br/><br/><br/><br/>

<div style="position: relative; top: -1cm;">
NO CRASH </div>
</apex:page>

  • January 28, 2009
  • Like
  • 0

Hi,

 

 

I try  to include static ressources as background images, however the background images are far too large.

 

 

E.g. I have a logo with 500 pixel at 100pixels/cm (which would be 5cm) and I include it using css:

 

 

background-image: url('logo');

 

 

Then this image will be rendered as a (approx.)  15cm background image.  It seems to me, the pdf renderer does completely ignore the size/resolution information within an image for background images, but always uses 72pixel/inch or something like that. 

 

as it doesn't make sense to resize them to 120 pixel (which would be extremely blurry), is there any way

how I can force background images to be included with the right resolution?


 

 

Message Edited by eto on 01-28-2009 02:31 PM
  • January 28, 2009
  • Like
  • 0
When I create a SOQL String like the following, I found a different behaviour for sandbox and live environment:

Select ReferencedContact__c, ReferencedContact__r.Name from SomeObject__c

In the live environment everything works as expected, as I do have access to the referenced contact object and its Name, but when accessing Sandbox, the contact object (and of course the Name field) is always null. (Of course the Contact was added in SF).

This happens for at least references to Account and Contact objects. For references to user objects and custom objects I confirmed, that I do get an object (not null).

I first only tried with Adobe Flex but this can be reproduced in Apex Explorer too, so this seems not to bee an issue with Adobe Flex, but a general problem.

Or maybe I just did something wrong?

regards
Ingo


  • August 25, 2008
  • Like
  • 0

Hi All,

Does anyone know how can I deploy from Sandbox to production?

I searched Change-Sets and tried to use Eclipse and even the meta-data API but could not deploy it to production.

Does any one know how to deploy assignment rule?

 

Thank you for your help,

 

Can someone demonstrate successful usage of the VF INCLUDES function?

 

None of the permutations I've used work!

 

{!INCLUDES(a.Targeted_By_Campaigns__c, 'ABC')}

{!IF(INCLUDES(a.Targeted_By_Campaigns__c, 'ABC'), 'TRUE','FALSE')}

 

Help!!?

  • October 28, 2011
  • Like
  • 0

I have a pagebutton on the detail view of e.g. an Opportunityy. This button should pass a currency or a number value to an apex webservice method. In my example, I just take the AMount field.

 

The system however always sends a full string to the method, never a decimal (what I would have had expected).Typical error then is: {faultcode:'soapenv:Client', faultstring:''$235,000.00' is not a valid value for the type xsd:decimal', }

 

Any idea how I can pass a currency/number field from a button to the Apex method without it being converted to a formatted string?

 

Button:

{!REQUIRESCRIPT("/soap/ajax/20.0/connection.js")}
{!REQUIRESCRIPT("/soap/ajax/20.0/apex.js")}

result = sforce.apex.execute("DummyClass","convertNumber", {value:"{!Opportunity.Amount}"});
alert(result);

 Webservice class:

 

global with sharing class DummyClass {

	WebService static String convertNumber(Decimal value) {
		return 'did apply some magic to ' + String.valueOf(value);
	}

}

 

  • July 14, 2011
  • Like
  • 0

 I need to fetch history of user record in Apex Class. Is there any way to enable history tracking on User Obejct. I do not see "Set History Tracking" button above User Fields like we see in Account object.

I've got a couple different stylesheets to deliver to different versions of internet explorer but this is proving difficult with Visualforce.  I'm sure it's possible with some creative solution, I just can't seem to find one.

 

Ideally, I would use conditional comments as I would in any html page:

 

<!--[if lte IE 8]>
<apex:stylesheet value="{!URLFOR($Resource.assets, '/assets/css/lteie8.css')}"/>
<![endif]-->

<!--[if IE 6]>
<apex:stylesheet value="{!URLFOR($Resource.assets, '/assets/css/ie6.css')}"/>
<![endif]-->

 and the VF page would generate the urls for me despite the comments and it would ouput something like this:

 

<!--[if lte IE 8]>
<link href="/resource/1295990700000/assets/assets/css/lseie8.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->

<!--[if IE 6]>
<link href="/resource/1295990700000/assets/assets/css/ie6.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<![endif]-->

 

Any ideas how I can output the correct code?  I figure Salesforce would have thought about this if they're serious about Sites.  It's a very common practice.

 

Thanks in advance,

 

Greg

 

I'm trying to create a page that has conditional comments for IE to load in IE specific scripts but it seems like they're being stripped out some how. Does anyone know if this is supposed to happen?

 

Thanks!

Scott

I've Downloaded Eclipse 3.5 SR2 (from the link provided in Installation of Force.come IDE), and I'm trying to install Force.come IDE in it, and am facing this error: Cannot complete the install because one or more required items could not be found. Software being installed: Force.com IDE 18.0.0.201004191706 (com.salesforce.ide.feature.feature.group 18.0.0.201004191706) Missing requirement: Force.com IDE Compatibility 18.0.0.201004191706 (com.salesforce.ide.core.compatibility 18.0.0.201004191706) requires 'package org.apache.log4j 0.0.0' but it could not be found Cannot satisfy dependency: From: Force.com IDE 18.0.0.201004191706 (com.salesforce.ide.feature.feature.group 18.0.0.201004191706) To: com.salesforce.ide.core.compatibility [18.0.0.201004191706] I could not install the IDE :( .. please help.
  • April 20, 2010
  • Like
  • 0
Any way to edit the template for the quote PDF? Or show the custom fields in it?

Hi

 

I tried to make the visualforce page renderas PDF in landscape with following styles

 

<style >
    @page {
        size:landscape;
   }
 </style>
 

 

But it is not working now. Is anybody face the same issue? or have any idea to render the PDF as landscape??

 

Thanks!

  • August 18, 2009
  • Like
  • 0

Hi,

 

I'm using the Detail View in a page without rendered header. Everything works fine, except that the color for the horizontal bars are black (instead of using e.g. green when I allow the headers) and that I can see the (?) behind the labels of fields, but I don't get the helptext as a mouseove.

 

This is the code I use for the page:

 



<apex:page showHeader="false" standardStylesheets="true" tabStyle="Account">
<apex:detail id="detailView" subject="{!$CurrentPage.parameters.id}" relatedList="false" title="false"/>
</apex:page>



I tried every combination of arguments for the page element, but I have no success to get the same look and feel of this detail view.

 

Any idea what I can do to 'enable' the hovers and maybe even the right color for the horizontal bars?

 

I tried this in different orgs on diefferent objects, and it's always the same :-/

 

Looking forward to some help

Ingo

  • August 11, 2009
  • Like
  • 0

hi,

 

we have an arabic client and try to generate a document with both english and arabic content. in our browsers, we can see both languages, however the generated PDF only contains the english content, whereas the arabic content is empty.

 

this happens in both cases, when using arabic text directly (copy paste from a text editor) or when converting the arabic text first to html entities.

 

 

 

is arabic not supported or do we have to instruct the renderer in some special way to support arabic?


 






<apex:page renderAs="PDF">

<head>
<style type="text/css">
@page {
size: 21.0cm 29.7cm;
margin-top: 2.0cm;
margin-left: 0cm;
margin-right: 1.5cm;
margin-bottom: 2cm;
}
</style>
</head>

<body>

Copy paste:<br/>
غير ذلك(الرجاء التوضيح)

<br/><br/>
HTML Entities:<br/>
&#1594;&#1610;&#1585;&#1584;&#1604;&#1603;

</body>
</apex:page>



 

  • March 24, 2009
  • Like
  • 0

Dear all,

 

I'm trying to automate processes around Payment Schedules in Salesforce. I've created an APEX class that, when a deal is won, cycles through the OpportunityLineItems and uses provided data around Payment Terms to automatically create the schedule.

 

I've managed to get the SOQL queries down through use of maps, lists, etc, but still end up coming up against dml governer limits if more than 100 payment schedules end up being created (i.e. 9/10 items being paid monthly over the following year will mean that over 100 schedules have to be inserted).

 

I'm not sure if it can be batched, as only one record is being passed into the code at the beginning (the one opportunity being marked as closed-won), so am not sure if it's possible to break it down any further. Does anybody know how to deal with complicated payment structures like this?

 

My code, if it is useful, is as follows:

 

for(OpportunityLineItem o :OppItems){ Double TotalRevenue = OpportunityProductRevenues.get(o.id); Double NumberOfPayments = RefOpp.Payment_Terms_Number_of_Payments__c; Double RevenuePerPayment = TotalRevenue / NumberOfPayments; integer MonthsBetweenPayments = null; if(RefOpp.Payment_Terms__c == 'Annual'){ MonthsBetweenPayments = 12; } else if (RefOpp.Payment_Terms__c == 'Semi-Annually'){ MonthsBetweenPayments = 6; } else if (RefOpp.Payment_Terms__c == 'Quarterly'){ MonthsBetweenPayments = 3; } else if (RefOpp.Payment_Terms__c == 'Monthly'){ MonthsBetweenPayments = 1; } integer i = null; for(i=1 ; i <= NumberOfPayments ; i++){ Date iScheduleDate = RefOpp.closedate.addmonths(MonthsBetweenPayments*(i-1)); Double iScheduleQuantity = 0; if (i==1){ iScheduleQuantity = OpportunityProductQuantity.get(o.id); } OpportunityLineItemSchedule Schedule = new OpportunityLineItemSchedule(Type = 'Both', Quantity = iScheduleQuantity, OpportunityLineItemid = o.id, Revenue = RevenuePerPayment, ScheduleDate = iScheduleDate); Schedules.add(Schedule); } OpportunityLineItemSchedule TestSchedule = Schedules.get((j-1)*NumberofPayments.intValue()); Double ComparisonAmount = (TestSchedule.Revenue)*NumberofPayments; if(ComparisonAmount != OpportunityProductRevenues.get(o.id)){ Double Difference = ComparisonAmount - OpportunityProductRevenues.get(o.id); TestSchedule.revenue = TestSchedule.revenue - Difference; } j++; } insert Schedules; }

 

 

Any help would be greatly appreciated

Message Edited by Big Ears on 03-03-2009 10:25 AM
Hello,
I am having a problem calling an external web service. The call is perfect when the return type is identical to WSDL generated Apex class, the trouble starts if the Web service throws a SoapException for a data or business rule value. The exception is caught however am not sure how to process the exception. It seems the return message is truncated in the transition between Soap message to Apex object.
Here is the response for the for the SoapException that is returned from the Web service:
<soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">
   <soap:Body>
      <soap:Fault>
         <faultcode>soap:Client</faultcode>
         <faultstring>System.Web.Services.Protocols.SoapException: Fault occurred
   at MasterDataWS.GetSertAccountContactMatch(AccountRequest inAccountRequest, ContactRequest inContactRequest)</faultstring>
         <detail>
            <fault>
               <code>10003</code>
               <description>Cannot update an existing records without data passed for Last Name.  This is a required field for modifying an object of type: ContactRequest.</description>
            </fault>
         </detail>
      </soap:Fault>
   </soap:Body>
</soap:Envelope>
When the exception is processed with following codes:
System.debug('====== Exception for GetSertAccountContactMatch '+ex) the response debug statement prints this:
====== Exception for GetSertAccountContactMatch System.CalloutException: Web service callout failed: WebService returned a SOAP Fault: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Fault occurred
   at MasterDataWS.GetSertAccountContactMatch(AccountRequest inAccountRequest, ContactRequest inContactRequest) faultcode=soap:Client faultactor=

As you could see detail code and description is not present in the debug print out.
Any response from you this regard is greatly appreciated.
Regards.
Hi,

I am creating a PDF using Visualforce where i show data queried from salesforce object. This data contains text from various different languages like, japanese, korean, chinese etc.

This data gets rendered properly on Visalforce HTML page but does not appears on the PDF version.

Can aybody please advise on this. Thanks.
  • January 07, 2009
  • Like
  • 0
I'm looking for a method to format a datestamp field into a dd/mm/yyyy field.
The object we're refferencing is the default Opportunity object.

Currently returns:
Start Date:Tue Nov 25 00:00:00 GMT 2008
Would like it to return:
25/11/2008
The code for this is:
Start Date:{!relatedTo.EngagementStartDate__c}<br />

Anyone have any ideas? Everyone says to use the get, methods on a date, but our sforce resource stated that I can't do that in a template or merge document.

Regards,
N

PS
While we're here, I'd like to also merge in information of the Primary Contact. I know this is a one line requirement that has a whole slew of problems, but my alternative is writing a trigger that populates a new lookup field with the primary contact and using that field to drill to various pieces of information, this is a REALLY cumbersome solution, I'd rather call on the related contact roles list, but accounting the resource, if/else functions don't work on that list.


Message Edited by Nonick on 11-26-2008 05:24 PM
  • November 27, 2008
  • Like
  • 0
I have a text formula to which I would like to add a carriage return/line break.  I tried concatenating chr(13) and chr(10), but the validation didn't like it.  Is this possible?